977 613 339 batall@batall.com

1. La culpa
2. No et puc acompanyar
3. Pòquer
4. Litúrgia del Rock’n’roll
5. Massa matinades
6. Reprenc el Vol

JOAN REIG | Rgb Suports (2018)

Joan Reig presenta el seu primer disc en solitari després de més de 35 anys pujant als escenaris. L’aturada que han fet Els Pets aquests darrers dos anys ha permès al bateria dedicar-se a presentar, en recitals de pe-t format, un repertori més personal i íntim. Ara recull en un disc sis cançons que són un resum d’allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d’altres d’Els Pets readaptades i també versions d’artistes que l’han marcat com a músic i persona.

Si bé no és el seu primer disc com a cantant, ja que amb Refugi va treure “Ves-ts Nous” l’any 2009, on revisitava joies amagades de la Nova Cançó, aquest nou mini LP representa el debut discogràfic sota el seu nom i on el trobem molt ben acompanyat.

Sense presses i durant tot l’any passat, amics i amigues han visitat l’estudi i hi han deixat les seves brillants petjades musicals. Des de la seva mà dreta en els directes, en Sergi Esteve, fins a companys i companyes amb qui comparteix o ha compartit altres grups, com en Joan-Pau Chaves, David Muñoz “Gnaposs”, Dani Peña i Arecio Smith, entre d’altres. També hi destaca la col·laboració de dos vells amics de carretera, camerinos i escenaris: en Jimmy Piñol i en Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto. Aquest darrer fins i tot s’ha fet càrrec de la producció musical de dues de les cançons del disc.

<iframe src="https://open.spotify.com/embed/album/4sQiLHs11wcfxW8aYUK5C9" width="300" height="300" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>