977 613 339 batall@batall.com

1. Jo vinc d’un silenci
2. Però prefereixo els teus ulls
3. 
M’aclame a tu
4. 
Dissabte
5. 
Flors de baladre
6. 
Lladres
7. 
Cançó del noi dels cabells llargs
8
Com hauria estat bell
9. 
A poc a poc
10. 
Es fa llarg, es fa llarg esperar
11. 
Cançoneta prescindible

REFUGI – Vestits NousRGB Suports (2009)

REFUGI està format per quatre reconeguts i experimentats músics: el bateria de «Els Pets» i «Mesclat», JOAN REIG, iniciador del projecte, que per primera vegada abandona el seu instrument habitual i es posa al capdavant com a cantant. JOAN-PAU CHAVES, músic de sòlida formació, llarga experiència i també des de fa uns anys amb «Els Pets», n’és el productor musical i toca el piano i teclats. PEP SOLÀ, bateria, té una llarga experiència en el món del jazz, en la docència i, actualment, toca amb l’orquestra «Girasol». ALBERT VILA, també amb un extens currículum, que ha tocat entre d’altres, amb Pau Riba, «Brams» i actualment amb «Dijous Paella».

REFUGI va néixer la tardor del 2006 amb la voluntat de llevar d’algun polsós racó de la memòria unes cançons i mudar-les amb uns «vestits nous», perquè així tornessin a fer goig. D’aleshores ençà, aquest grup ha fet un munt de recitals per mig país comprovant com els més grans recordaven gratament i els més joves descobrien amb entusiasme, aquest excel·lent repertori de la «Nova Cançó».

Ara ens presenten, en aquest disc, una mostra d’aquestes velles cançons embellides amb uns arranjaments exquisits, tot i reivindicant la vigència del les mateixes i la qualitat d’aquells artistes que les van fer i cantar. Estan convençuts que aquestes peces poden conviure amb les dels nous valors de la cançó catalana més actual.