977 613 339 batall@batall.com

projectes

REFUGI

Des de finals de l’any 2006 en Joan Reig (bateria d’Els Pets i dels Mesclat) defensa com a cantant el projecte REFUGI acompanyat pel pianista Joan-Pau Chaves, el bateria Pep Solà i el Dani Peña al contrabaix. Durant aquests anys han portat l’excel·lent repertori de la Nova Cançó (Llach, Serrat, M. Del Mar Bonet, Pau Riba, Ovidi Montllor, Pi de la Serra, Raimon, Sisa i molts altres) per molts escenaris de tot el país.

Ara ens presenten una revisió del mític disc de LLUÍS LLACH “VIATGE A ÍTACA” de l’any 1975, un dels treballs més rellevants i significatius de la història de la música catalana.

TÀRRACO SURFERS

En el primer viatge en el temps de la història del qual se’n té coneixement, quatre ciutadans romans que vivien a la vora del riu Francolí, van anar a parar sense voler a una platja de la Califòrnia de principis de la dècada dels 60’s del segle XX. Allí s’enamoraren del Surf i del Rock’n’Roll i se’n van fer addictes per sempre més.

Una de les bandes de versions més genuïnes dels últims temps. Un espectacle divertit, musical i amb una posada en escena inigualable, guitarres i ritmes surfers interpretant els millors hits de la història.

REIG BORD PD

Joan Reig es posa al darrere dels plats, però aquesta vegada no dels d’una bateria.

Una sessió de punxadiscos amb música pop catalana dels 60 (modernisme aborigen), pop ibèric, rock’n’roll, garatge, disco music i soul. Una mica, al gust del consumidor.

MESCLAT

Entre 2000 i 2001, Mesclat realitza vint-i-cinc concerts arreu de la geografia catalana. A finals de gener 2002 publica el primer compacte: Mesclat. Està format per catorze cançons que combinen un estil musical folk-rock amb melodies populars i lletres revolucionàries. 

Marcel Casellas (baix i cors)
Joan Reig (bateria i cors)
Francesc Ribera “Titot,” (veu)
David Rosell (guitarra i veu)
Pep Toni Rubio (flabiol i tamborí, gralla i cors)
Pau Vinyoles (acordió)

ELS PETS

Els Pets neixen la nit de Nadal de 1985 a Constantí, petit poble del Tarragonès on Lluís Gavaldà, veu i guitarra, Joan Reig, bateria i veu, i Falin Cáceres, baix.

Després de dos anys de silenci entraran a l’estudi el pròxim mes de juliol per enregistrar un nou disc que veurà la llum el pròxim mes d’octubre, i s’estrenarà en directe al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, dins del Suite Festival, el pròxim 16 de Desembre, que serà l’inici de la gira de presentació.